Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
 • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
 • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
 • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
 • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
 • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

19

Ian
Facturare Recurenta Automata (facturi cu coduri de bare)

Facturarea Recurenta Automata (facturi cu coduri de bare unice) este dedicata:

 • firmelor care presteaza servicii pe baza de abonament lunar clientilor sai. Facturile au preferabil o valoare fixa lunara in euro si se va calcula automat valoarea in lei la cursul BNR atunci cand se genereaza automat factura pentru fiecare client in parte, luna de luna. De asemenea atunci cand este generata automat factura recurenta se trimite automat o notificare clientului respectiv cu link inclus pentru descarcare factura. Pentru aceasta, ca mod de lucru, se vor crea initial manual proforme o singura data pentru fiecare client in parte astfel incat ziua in care se creeaza aceste proforme sa coincida cu ziua facturarii lunare automate pentru acel client. O setare speciala ajuta la identificarea acestor proforme ca modele pentru generarea facturilor fiscale recurente. Asta este tot. Apoi lunar, NU mai aveti grija emiterii facturilor la mii de clienti si a notificarii acestora, procesul este in totalitate automatizat.
 • firmelor care presteaza servicii pe baza de abonament lunar si citirea unor contoare (gaze, apa, curent, caldura, aparate de vending etc.) pentru clientii sai. Facturile au in acest caz o valoare diferita lunara in euro pe baza contorului citit automat sau manual in teren si se va calcula automat valoarea in lei la cursul BNR atunci cand se genereaza automat factura pentru fiecare client in parte, luna de luna. De asemenea atunci cand este generata automat factura recurenta se trimite automat o notificare clientului respectiv cu link inclus pentru descarcare factura. Pentru aceasta, ca mod de lucru, se vor crea initial manual proforme o singura data pentru fiecare client in parte astfel incat ziua in care se creeaza aceste proforme sa coincida cu ziua facturarii lunare automate pentru acel client. Cantitatea va fi preluata automat din contorul citit anterior si calculata valoarea de facturare automat. O setare speciala ajuta la identificarea acestor proforme ca modele pentru generarea facturilor fiscale recurente. Asta este tot. Apoi lunar, NU mai aveti grija emiterii facturilor la mii de clienti si a notificarii acestora, procesul este in totalitate automatizat.

Suna interesant?

Daca doriti sa aflati mai multe, va rog sa ne contactati la tel. 0744.262.116 - Gabriel Braharu sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

22

Feb
Format A5 factura si chitanta atasata

Format A5 factura fara chitanta atasata (se vor tipari automat in doua exemplare pe aceeasi foaie A4)

 

 

Format A5 factura cu chitanta atasata (se vor tipari automat in doua exemplare pe aceeasi foaie A4)

21

Mai
Colaborare cu Agenti de Vanzari

Dorim colaborare cu agenti de vanzari motivati in toata tara, orientati spre cresterea portofoliului de clienti, buni comunicatori, entuziasti, cunostinte utilizare PC, deplasare in teren in zona dorita de aplicant.

Avantaje: Experienta in vanzari coduri de reincarcare prepaid pentru operatorii de telefonie mobila din Romania, posesor P.F.A. sau S.R.L., portofoliu de clienti.

Obiectul vanzarii este unul singur: contractarea de abonamente cu plata lunara pentru aplicatia de facturare si gestiune online CloudWay.ro pentru partea de facturare automata de tranzactii prepaid a distribuitorilor de coduri de reincarcare pentru opeartorii de telefonie mobila din Romania (vezi pagini site, https://cloudway.ro)

Oferim 110 Euro pentru fiecare contract PRO nou.

Doritorii pot scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si/sau pot suna la 0744.262.116, persoana de contact - Gabriel Braharu

locuri de munca agent vanzari, angajari agent vanzari, agenti de vanzari, locuri de munca agent de vanzari, angajez agent vanzari, job agent vanzari, loc de munca agent vanzari, agent vanzari online.

02

Noi
 • 1. Abonamentele CloudWay sunt personalizate pe fiecare client in parte, conform necesitatilor acestuia.
 • Ai nevoie de un program de facturare online GRATUIT (facturi cu cod de bare) in limita unui numar maxim de 25 de documente pe luna (facturi, chitante, avize) si un singur utilizator, sa scapi de erori de facturare si de timpi morti in realizarea unei facturi?
 • - Incearca acum versiunea CloudWay START!
 • 2. Ai o activitate de facturare ceva mai intensa?
 • - Nicio problema. CloudWay BUSINESS porneste de la doar 8 Euro / luna + TVA. Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 3. Esti sau doresti sa fii distribuitor de coduri de reincarcare pentru operatorii de telefonie mobila din Romania?
 • -CloudWay PREPAID MANAGEMENT este o solutie la cheie pentru o asftel de afacere, include facturare automata a tranzactiilor si rapoarte detaliate pe fiecare client al tau!  Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 4. Ai nevoie de managementul resurselor firmei tale (ERP), gestiune de stocuri (inclusiv identificare sonora a cantitatilor), gestiune a productiei de bunuri alimentare / nealimentare, magazin virtual alocat automat, vanzare tip hypermarket cu coduri de bare si gestiune pe coduri de bare, comisionare agenti de vanzari, contracte de distributie marfa automate, modul de raportare complex?
 • - Modulele suplimentare CloudWay iti stau la dispozitie cu costuri minime lunare!
 • 5. Vrei sa nu mai ai niciodata grija salvarii datelor, sigurantei acestora? Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 6. Vrei sa accesezi de oriunde si oricand datele tale de pe orice device fix sau mobil conectat la internet fara sa instalezi absolut nimic pe PC-ul, tableta, laptopul, smartphone-ul tau? Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 7. Ai mai multi angajati care ar trebui sa acceseze aplicatia din teren sau de la birou, fiecare cu userul si parola lui? Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 8. Aplicatia pe care deja o ai te nemultumeste si vrei sa iti preluam datele?
 • - Noi facem acest import fara sa te coste nimic. Datele le preluam in limita posibilitatilor tehnice asigurate de aplicatia pe care o ai deja.
 • 9. Ai nevoie de un website profesional de prezentare care sa integreze eventual si magazinul virtual cu banner personalizabil creat de CloudWay in mod automat pentru afacerea ta?
 • - Aboneaza-te la CloudWay si poti beneficia de un astfel de website la numai 120 Euro + TVA!
 • 10. A deja unul sau mai multe magazine online si ai nevoie de un program de facturare si gestiune puternic in back-end legat de magazinele tale prin API?
 • - Putem implementa acest API intr-un timp extrem de scurt. Contacteaza-ne!

20

Mai
CloudWay - aplicatie finalista in concurs

 

CloudWay - aplicatie finalista a concursului "Afacerea Ta, Faima Ta" organizat de Microsoft in 12 mai 2012

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com