Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

Program facturare online

Facturare Recurenta Automata (facturi cu coduri de bare)

Facturarea Recurenta Automata (facturi cu coduri de bare unice) este dedicata:

  • firmelor care presteaza servicii pe baza de abonament lunar clientilor sai. Facturile au preferabil o valoare fixa lunara in euro si se va calcula automat valoarea in lei la cursul BNR atunci cand se genereaza automat factura pentru fiecare client in parte, luna de luna. De asemenea atunci cand este generata automat factura recurenta se trimite automat o notificare clientului respectiv cu link inclus pentru descarcare factura. Pentru aceasta, ca mod de lucru, se vor crea initial manual proforme o singura data pentru fiecare client in parte astfel incat ziua in care se creeaza aceste proforme sa coincida cu ziua facturarii lunare automate pentru acel client. O setare speciala ajuta la identificarea acestor proforme ca modele pentru generarea facturilor fiscale recurente. Asta este tot. Apoi lunar, NU mai aveti grija emiterii facturilor la mii de clienti si a notificarii acestora, procesul este in totalitate automatizat.
  • firmelor care presteaza servicii pe baza de abonament lunar si citirea unor contoare (gaze, apa, curent, caldura, aparate de vending etc.) pentru clientii sai. Facturile au in acest caz o valoare diferita lunara in euro pe baza contorului citit automat sau manual in teren si se va calcula automat valoarea in lei la cursul BNR atunci cand se genereaza automat factura pentru fiecare client in parte, luna de luna. De asemenea atunci cand este generata automat factura recurenta se trimite automat o notificare clientului respectiv cu link inclus pentru descarcare factura. Pentru aceasta, ca mod de lucru, se vor crea initial manual proforme o singura data pentru fiecare client in parte astfel incat ziua in care se creeaza aceste proforme sa coincida cu ziua facturarii lunare automate pentru acel client. Cantitatea va fi preluata automat din contorul citit anterior si calculata valoarea de facturare automat. O setare speciala ajuta la identificarea acestor proforme ca modele pentru generarea facturilor fiscale recurente. Asta este tot. Apoi lunar, NU mai aveti grija emiterii facturilor la mii de clienti si a notificarii acestora, procesul este in totalitate automatizat.

Suna interesant?

Daca doriti sa aflati mai multe, va rog sa ne contactati la tel. 0744.262.116 - Gabriel Braharu sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com