Facturarea Recurenta Automata este integrata cu E-factura ANAF, autentificare OAUTH 2.0. Facturile emise au coduri de bare sau coduri QR unice su sunt dedicate:

  • firmelor care presteaza servicii pe baza de abonament lunar clientilor sai. Facturile au preferabil o valoare fixa lunara in euro si se va calcula automat valoarea in lei la cursul BNR atunci cand se genereaza automat factura pentru fiecare client in parte, luna de luna. De asemenea atunci cand este generata automat factura recurenta se trimite automat o notificare clientului respectiv cu link inclus pentru descarcare factura. Pentru aceasta, ca mod de lucru, se vor crea initial manual proforme o singura data pentru fiecare client in parte astfel incat ziua in care se creeaza aceste proforme sa coincida cu ziua facturarii lunare automate pentru acel client. O setare speciala ajuta la identificarea acestor proforme ca modele pentru generarea facturilor fiscale recurente. Asta este tot. Apoi lunar, NU mai aveti grija emiterii facturilor la mii de clienti si a notificarii acestora, procesul este in totalitate automatizat.
  • firmelor care presteaza servicii pe baza de abonament lunar si citirea unor contoare (gaze, apa, curent, caldura, aparate de vending etc.) pentru clientii sai. Facturile au in acest caz o valoare diferita lunara in euro pe baza contorului citit automat sau manual in teren si se va calcula automat valoarea in lei la cursul BNR atunci cand se genereaza automat factura pentru fiecare client in parte, luna de luna. De asemenea atunci cand este generata automat factura recurenta se trimite automat o notificare clientului respectiv cu link inclus pentru descarcare factura. Pentru aceasta, ca mod de lucru, se vor crea initial manual proforme o singura data pentru fiecare client in parte astfel incat ziua in care se creeaza aceste proforme sa coincida cu ziua facturarii lunare automate pentru acel client. Cantitatea va fi preluata automat din contorul citit anterior si calculata valoarea de facturare automat. O setare speciala ajuta la identificarea acestor proforme ca modele pentru generarea facturilor fiscale recurente. Asta este tot. Apoi lunar, NU mai aveti grija emiterii facturilor la mii de clienti si a notificarii acestora, procesul este in totalitate automatizat.

Suna interesant?

Daca doriti sa aflati mai multe, va rog sa ne contactati la tel. 0744.262.116 - Gabriel Braharu sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Brand romanesc