Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

Program facturare online

Comisionare agenti de vanzari

Pentru cei care doresc sa vanda (distribuie) coduri de reincarcare online pentru operatorii de telefonie mobila din Romania: Vodafone, Telekom, Orange, Zapp, sau orice alte produse, aplicatia contine de asemenea si un modul de salarizare a agentilor distribuitori care cuprinde bonusuri, target, penalizari, cheltuieli pe agent, profit pe agent, permitand o varietate acoperitoare de situatii.

Practic va este oferita o solutie completa a afacerii la cheie beneficiind de rapoarte de vanzari in timp real pentru cei care vand online sau saptamanale in rest. Aceste facilitati le puteti obtine la preturi foarte mici. Daca doriti sa deveniti distribuitor de coduri de reincarcare, click aici Agentii Dvs. pot accesa aplicatia din teren cu ajutorul oricarui dispozitiv de tip palm, smartphone, tableta, laptop operand in timp real incasari, facturi, proforme, avize, chitante, monetare, transferuri de gestiune. Fiecare agent are propriul sau user si parola, de asemenea orice utilizator al aplicatiei fiecare cu anumite drepturi de acces.

Suna interesant?

 

 Daca doriiti sa aflati mai multe, va rog sa ne contactati la tel. 0744.262.116 - Gabriel Braharu sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com