Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

Ultima ora

Noutati

DE VIS SOFTWARE SRL  a lansat inca din decembrie 2010 primul software ERP din Romania care beneficiaza de tehnologia cloud oferita de Microsoft.

CLOUDWAY este un software ERP modulat care se adreseaza I.M.M.-urilor din Romania. Exista urmatoarele module: facturare normala, facturare automata, gestiune de stocuri (inclusiv stocuri audio), contracte si procese verbale automate pentru distributia de marfa, comisionare agenti distributie, magazin virtual, gestiune productie.

Daca detineti o firma de comert sau servicii, un magazin, o fabrica sau un laborator de patiserie, un service auto, daca comercializati coduri de reincarcare pentru operatorii de telefonie mobila din Romania, atunci CLOUDWAY este software-ul care va poate ajuta sa economisiti timp si bani! Nu este necesar sa instalati nimic pe computerul Dvs. Beneficiati de siguranta datelor Dvs. Accesati aplicatia de pe PC, tableta, smartphone, de oriunde. Facturati din mers, in masina sau din orice alt loc unde aveti acces la internet. Timpul inseamna bani. CLOUDWAY este solutia pentru a castiga timp, deci bani. Cu CLOUDWAY puteti gestiona angajatii Dvs. manageriind drepturile lor de acces, puteti sa le calculati comisioanele automat in functie de vanzari, puteti oferi clientilor Dvs., acces la magazinul virtual propriu generat de CLOUDWAY prin intermediul caruia puteti primi automat comenzile lor prin email.

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com