Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

05

Dec
Tiparire bon fiscal la casa de marcat

CloudWay.ro este o aplicatie care ruleaza in cloud fara ca Dvs. sa instalati nimic pe PC/laptop/tableta/smartphone si totusi aceasta aplicatie este capabila sa comunice cu casa de marcat (atat prin cablu convertor USB to Serial cat si bluetooth) astfel incat sa asigurea generarea si tiparirea bonului fiscal. Bineinteles, pentru ca o casa de marcat sa poata functiona la modul general cuplata la un calculator, aceasta trebuie configurata ca o imprimanta fiscala. Intrebati furnizorul casei de marcat a Dvs. daca aceasta se poate configura in acest mod, iar noi va vom oferi GRATUIT suportul pentru integrarea acesteia cu CloudWay.ro. Deocamdata casa de marcat configurata deja pentru comunicarea cu CloudWay.ro este ACTIVA CLASSIC, (configurata ca imprimanta fiscala) casa de marcat implicita in aplicatie.

O casa de marcat portabila, cu acumulator, configurata ca imprimanta fiscala (asa cum este ACTIVA CLASSIC de exemplu) ofera beneficii utilizatorilor:

  • - permite utilizatorilor sa emita bonuri fiscale in teren, astfel incat acestea sunt automat inscrise in CloudWay.ro operandu-se eventual legarea platii de factura si operarea automata in gestiunea de stocuri;
  • - datorita acumulatorului si dimensiunilor de gabarit reduse, portabilitatea este foarte buna si nu incurca utilizatorul in teren;
  • - permite dezvoltarea retelei de agenti de vanzari care opereaza in teren;

23

Oct
Certificare ISO9001 si ISO27001

Firma De Vis Software srl, proprietara a CloudWay.ro si SkyExpression.ro, a obtinut in anul 2015 certificarea ISO9001 pentru recunoasterea Sistemului de Management al Calitatii (Vezi certificatul aici) si certificarea ISO27001 pentru Sistemul de Management al Securitatii Informatiei (Vezi certificatul aici.)

01

Apr
Noutati

DE VIS SOFTWARE SRL  a lansat inca din decembrie 2010 primul software ERP din Romania care beneficiaza de tehnologia cloud oferita de Microsoft.

CLOUDWAY este un software ERP modulat care se adreseaza I.M.M.-urilor din Romania. Exista urmatoarele module: facturare normala, facturare automata, gestiune de stocuri (inclusiv stocuri audio), contracte si procese verbale automate pentru distributia de marfa, comisionare agenti distributie, magazin virtual, gestiune productie.

Daca detineti o firma de comert sau servicii, un magazin, o fabrica sau un laborator de patiserie, un service auto, daca comercializati coduri de reincarcare pentru operatorii de telefonie mobila din Romania, atunci CLOUDWAY este software-ul care va poate ajuta sa economisiti timp si bani! Nu este necesar sa instalati nimic pe computerul Dvs. Beneficiati de siguranta datelor Dvs. Accesati aplicatia de pe PC, tableta, smartphone, de oriunde. Facturati din mers, in masina sau din orice alt loc unde aveti acces la internet. Timpul inseamna bani. CLOUDWAY este solutia pentru a castiga timp, deci bani. Cu CLOUDWAY puteti gestiona angajatii Dvs. manageriind drepturile lor de acces, puteti sa le calculati comisioanele automat in functie de vanzari, puteti oferi clientilor Dvs., acces la magazinul virtual propriu generat de CLOUDWAY prin intermediul caruia puteti primi automat comenzile lor prin email.

04

Mai
CloudWay.ro - marca inregistrata la O.S.I.M.
Ne face placere sa va aducem la cunostinta ca incepand din data de 4.09.2014 - data cand a fost depusa cererea de inregistrare de marca pentru CloudWay.ro - Facturezi cand vrei! - are acum certificat de inregistrare.

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei! - marca inregistrata O.S.I.M.

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com