In primul rand sunt sigur ca va intrebati ce reprezinta de fapt notiunea de vending. Marturisesc ca si eu pana nu demult, chiar inainte de aplica acest update pentru Cloudway.ro nu am avut nici un fel de idee despre, sau legata cumva de aceasta notiune. Insa facand se invata.

Vendingul este in mare, un proces de vanzare retail prin intermediul unor automate, fie ele de cafea, sucuri, produse alimentare ambalate (gen snacks-uri) care se lasa in custodie sau prin inchirierea de catre un furnizor diversilor retaileri de genul: buticuri, magazine, birouri, spatii comerciale, clinici etc. Se pune problema in continuare ca acel furnizor sa gestioneze intr-un mod eficient, rapid, exact, vanzarile pe care le fac aceste aparate si care sunt ale lui. Astfel de furnizori sunt cei carora Cloudway.ro li se adreseaza acum si aici, in aceste randuri. Este bine stiut faptul ca astfel de aparate au diverse contoare, fie ele mecanice sau digitale, contoare generale sau partiale pe fiecare produs in parte (cum ar fi cazul, de exemplu la unele expresoare de cafea). Aceste contoare numara cantitatea vanduta din produsul sau produsele pe care le ofera. De regula furnizorul lasa in custodie sau inchiriaza astfel de aparate clientilor sai, ofera consumabile, materie prima la diverse preturi clientilor in functie de vanzarile pe care acestia le fac, impartind castigul cu respectivii clienti sub forma de comision sau discount. Astfel de furnizori au angajati unul sau mai multi agenti de vanzari care se ocupa cu aprovizionarea cu materie prima a acestor automate distribuite la clienti (cafea, lapte, ceai, ciocolata, zahar etc), extrag contoarele aparatelor de la o facturare la alta eventual incaseaza bani de la clienti conform diferentelor de contoar, au grija sa stie cand trebuie sa aprovizioneze cu materie prima clientii, consumurile fiind de regula destul de dinamice.

Fiecare astfel de furnizor stie de fapt ca pentru a gestiona destul de multe astfel de aparate de vending cum ar fi expresoarele de cafea este nevoie de un software puternic dedicat acestui gen de afacere care sa il ajute in munca  de zi cu zi atat pe el ca furnizor cat si pe angajatii sai astfel incat acestia sa se concentreze doar pe afacere si dezvoltarea ei, pe aducerea de noi clienti zi de zi pentru ca tot procesul de contorizare, gestionare, facturare, incasari, stocuri le este asigurat de Cloudway.ro. In plus la expresoarele de cafea care au si contoare partiale (de fapt un astfel de expresor sau automat de cafea este o unitate de productie deoarece consuma materie prima si scoate produse finite, materie prima care poate fi si sub forma de capsule) se poate tine gestiunea si produselor vandute conform acestor contoare partiale. Fiecare expresor sau automat de cafea in functie de modelul acestuia are la baza un retetar pentru fiecare produs finit al sau in parte. Cu ajutorul acestor retetare, al bonurilor de consum de materie prima, al ordinelor de productie, al rapoartelor de productie se pot obtine consumuri si stocuri exacte de materie prima si produse finite vandute. Cloudway.ro prin modulul sau de gestiune productie, gestiune stocuri, facturare ofera exact instrumentul necesar acestei afaceri, se pot memora numerele seriale ale aparatelor alocate pe fiecare client in parte, se pot memora contoarele generale si partiale pentru fiecare aparat alocat clientilor, agentii au posibilitatea sa factureze si sa incaseze in timp real in teren, utilizand o tableta sau smartphone, operarea in gestiune realizandu-se in timp real.

Datorita faptului ca programul de facturare si gestiune Cloudway.ro este online, dezvoltarea afacerii la nivel national sau chiar international nu mai este o problema. Cu Cloudway.ro se poate tine si evidenta pieselor de schimb, a comenzilor de reparatii (RMA) pe care furnizorul le asigura pentru clientii sai.

 

Suna interesant?  

Brand romanesc