Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

Pagini

Termeni si conditii

Acest site apartine firmei De Vis Software SRL CUI: RO21361164; Reg.Com. J40/5329/2007; Adresa: Bucuresti, sector 6, str. George Valsan 12, Bloc 109, ap.60; Banca: BCR - sucursala Crangasi; IBAN: RO46 RNCB 0066 0724 3398 0001. Drepturile de autor al continutului site-ului apartin in exclusivitate acesteia.

Accesand acest site sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

- Este interzisa publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute in site-ul De Vis Software SRL sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si De Vis Software SRL.

- Utilizatorul isi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va: copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizator si De Vis Software SRL.

- Acest site comercializeaza servicii software si / sau de promovare conform unui contract de prestari servicii intre parti.

- Continutul site-ului De Vis Software SRL este protejat de cadrul legal in vigoare in momentul prezent in Romania. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal De Vis Software SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al acestuia. De Vis Software SRL are dreptul sa  faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

- Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea De Vis Software SRL. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site.

- De Vis Software SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere directa ori indirecta suferita de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri de la site-ul companiei De Vis Software SRL.

- De Vis Software SRL garanteaza ca utilizarea de catre clienti a acestui site va fi confidentiala. Orice informatii sau date transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului De Vis Software SRL sunt considerate confidentiale. Nici o informatie despe utilizatorii site-ului De Vis Software SRL nu va fi transmisa tertilor.

- Produsele si serviciile prezentate in acest site sunt valabile numai pentru De Vis Software SRL.

- De Vis Software SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. 

- De Vis Software SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com