Dorim colaborare cu agenti de vanzari motivati in toata tara, orientati spre cresterea portofoliului de clienti, buni comunicatori, entuziasti, cunostinte utilizare PC, deplasare in teren in zona dorita de aplicant.

Avantaje: Experienta in vanzari coduri de reincarcare prepaid pentru operatorii de telefonie mobila din Romania, posesor P.F.A. sau S.R.L., portofoliu de clienti.

Obiectul vanzarii este unul singur: contractarea de abonamente cu plata lunara pentru aplicatia de facturare si gestiune online CloudWay.ro pentru partea de facturare automata de tranzactii prepaid a distribuitorilor de coduri de reincarcare pentru opeartorii de telefonie mobila din Romania (vezi pagini site, https://cloudway.ro)

Oferim 110 Euro pentru fiecare contract PRO nou.

Doritorii pot scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si/sau pot suna la 0744.262.116, persoana de contact - Gabriel Braharu

locuri de munca agent vanzari, angajari agent vanzari, agenti de vanzari, locuri de munca agent de vanzari, angajez agent vanzari, job agent vanzari, loc de munca agent vanzari, agent vanzari online.

Brand romanesc