DE VIS SOFTWARE SRL  a lansat inca din decembrie 2010 primul software ERP din Romania care beneficiaza de tehnologia cloud oferita de Microsoft.

CLOUDWAY este un software ERP modulat care se adreseaza I.M.M.-urilor din Romania. Exista urmatoarele module: facturare normala, facturare automata, gestiune de stocuri (inclusiv stocuri audio), contracte si procese verbale automate pentru distributia de marfa, comisionare agenti distributie, magazin virtual, gestiune productie.

Daca detineti o firma de comert sau servicii, un magazin, o fabrica sau un laborator de patiserie, un service auto, daca comercializati coduri de reincarcare pentru operatorii de telefonie mobila din Romania, atunci CLOUDWAY este software-ul care va poate ajuta sa economisiti timp si bani! Nu este necesar sa instalati nimic pe computerul Dvs. Beneficiati de siguranta datelor Dvs. Accesati aplicatia de pe PC, tableta, smartphone, de oriunde. Facturati din mers, in masina sau din orice alt loc unde aveti acces la internet. Timpul inseamna bani. CLOUDWAY este solutia pentru a castiga timp, deci bani. Cu CLOUDWAY puteti gestiona angajatii Dvs. manageriind drepturile lor de acces, puteti sa le calculati comisioanele automat in functie de vanzari, puteti oferi clientilor Dvs., acces la magazinul virtual propriu generat de CLOUDWAY prin intermediul caruia puteti primi automat comenzile lor prin email.

Brand romanesc